Smazání účtu
Pro trvalé smazání účtu v aplikaci Přátelák se přihlaste do aplikace, přejděte do sekce Profil a klikněte na tlačítko „Smazat účet". Po potvrzení budou veškerá vaše data — včetně termínů, konverzací a informací o klubu — nenávratně odstraněna ze systému nejpozději do 30 dnů.
Pokud se nemůžete přihlásit nebo potřebujete pomoc se smazáním účtu, napište nám na info@pratelak.eu a váš účet smažeme na vaši žádost.